361° en SportSupport slaan de handen ineen

By | Nieuws | No Comments

361° sponsort Haarlems Dagblad Grachtenloop en de Vitaminstore Halve van Haarlem

HAARLEM – 361° is trotse partner van Het Haarlems Dagblad Grachtenloop en de Vitaminstore Halve van Haarlem. Het contract tussen 361° en SportSupport is ondertekend en beide partijen verheugen zich op een productieve samenwerking.

361°, een internationaal sportmerk, is in Europa en dus ook in Nederland hard aan de weg aan het timmeren met hun unieke hardloopgear zoals kleding en schoenen. SportSupport is enthousiast over de samenwerking met 361°. “Wij zijn trots om een groot internationaal sportmerk aan onze evenementen te binden. Dit is goed voor de uitstraling en hiermee zetten we zowel 361° als onze evenementen goed op de kaart.” Aldus Michael Gane, projectcoördinator bij SportSupport.

“Wij hebben Haarlem gekozen als vestigingslocatie voor ons Europees kantoor. Haarlem heeft een grote sportgeschiedenis maar ook een sportieve toekomst. Wij willen daar graag een steentje aan bijdragen, het spreekt daarom voor zich dat wij ons hebben verbonden aan deze twee fantastische loopevenementen. En uiteraard rennen wij mee!” Aldus Jurian Elstgeest, general manager361° Europe.
HvH_GL_361 290317

Alle deelnemers van de Vitaminstore Halve van Haarlem op zondag 24 september
krijgen gratis een uniek hardloop shirt bij inschrijving gesponsord door 361. De halve marathon gaat zoals vanouds weer door de Kennemerduinen en over de Zeeweg. Een pittig maar prachtig parcours. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor de 10 of 5 km en staan er weer 2 leuke kinderlopen op het programma. Start en finish op de grote markt met de indrukwekkende St. Bavokerk die boven alles uit toornt.

De Haarlems Dagblad Grachtenloop is een gezellige midzomeravond loop door het centrum van Haarlem dit jaar op vrijdagavond 23 juni. Er is weer genoeg muziek en vertier langs het parcours en bij de start en finish belooft het ook extra gezellig te worden. 361 sponsort hier alle bedrijventeams met een uniek hardloopshirt van het evenement.

De inschrijving voor beide evenementen is inmiddels geopend en het enthousiasme en aantrekkingskracht onder de deelnemers is groot. Naar verwachting zullen beide evenementen uitverkopen. Binnen vier weken waren 50% van de startbewijzen voor de Haarlems Dagblad Grachtenloop verkocht.

24 september 2017 – Vitaminstore Halve van Haarlem

By | Nieuws | No Comments

Haarlems mooiste loop in de nazomer: de Vitaminstore Halve van Haarlem. Ook dit jaar is er weer keuzen uit meerdere afstanden; waaronder het pronkstuk De Halve Marathon. Een prachtig parcours door de mooie Haarlemse wijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Deze marathon kan absoluut niet ontbreken op je hardloopkalender.

Daarnaast kan je ook kiezen voor de 5 of 10 km. Twee schitterende routes door Haarlem en daarbij maakt de 10 maakt nog een kleine lus onder andere langs Elswout en over het prachtige laantje met de 7 bruggetjes. Als jij met je collega’s een sportieve uitdaging aan wil gaan kies er dan voor om samen mee te doen aan de bedrijvenloop. De bedrijvenloop kent vele voordelen zoals het ontvangst in de Philharmonie waar de koffie en thee en andere versnaperingen voor jullie klaar staan, natuurlijk wordt er een leuke teamfoto van jullie gemaakt, het logo op de website en nog vele andere extra’s.

En natuurlijk denken we bij de Vitaminstore Halve van Haarlem ook aan de kinderen en de allerkleinsten. Die kunnen dit jaar weer meedoen aan de Kabouterloop of de KidsRun.

Het wordt weer een sportieve dag in Haarlem centrum. Deze loop wil je toch niet missen!
Noteer in je agenda zondag 24 september doe jij mee aan de Vitaminstore Halve van Haarlem. Schrijf je in!