ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
  • Indien u door omstandigheden niet kan deelnemen aan de Vitaminstore Halve van Haarlem is het helaas niet mogelijk om uw inschrijving te annuleren. Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de Vitaminstore Halve van Haarlem is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt. De gegevens kunt u dan doormailen naar info@halvevanhaarlem.nl
  • Deelname aan de Vitaminstore Halve van Haarlem is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  • Leeftijdsgrenzen:

– Kabouterloop           t/m    6 jaar
– Kidsrun                       t/m 12 jaar
– 5 km                          vanaf 10 jaar
– 10 km                       vanaf 12 jaar
– Halve marathon    vanaf 16 jaar

  • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken t.b.v. mailings m.b.t. de andere hardloopevenementen van SportSupport. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dit schriftelijk kenbaar maken aan de organisatie van de Vitaminstore Halve van Haarlem.
  • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de Vitaminstore Halve van Haarlem zonder hiervoor vergoeding te claimen.
  • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
  • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
  • De Vitaminstore Halve van Haarlem is een hardloopevenement met vastgestelde tijdslimieten. Om in de uitslagen te worden opgenomen en deel uit te blijven maken van het deelnemersveld dienen deelnemers op de 5 km binnen 40 minuten de finishlijn te hebben gepasseerd, deelnemers op de 10 km binnen  1 uur en 20 minuten en deelnemers aan de halve marathon moeten uiterlijk binnen 2 uur het 15 km-punt passeren en uiterlijk binnen 2 uur en 45 minuten de finishlijn hebben gepasseerd.
  • In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en breedte van het parcours zijn ook ROLSTOELEN en KINDERWAGENS NIET toegestaan.

30 september 2018

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie.

361 Degrees
Sportsupport
Infopuntzorg.nl
Zorg en Zekerheid
Haarlem
Haarlem Marketing
Jeugdfonds Sport en Cultuur
RSM
Run2Day
SRO
Haarlems Dagblad
Sport- en Beweegkliniek