PARCOURSEN

Algemeen

De Teva Halve van Haarlem organiseert ook dit jaar meerdere mooie afstanden.

Kabouterloop
Het parcours van de Kabouterloop is een klein rondje door het centrum en is bedoeld voor kinderen tot 6 jaar. Voor meer informatie over de Kabouterloop klik hier.

Kidsrun
Het parcours van de Kidsrun is 1,4 km. De kinderen lopen 2x het rondje van 700 m van de Kabouterloop. Kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar mogen meedoen aan de KidsRun. Voor meer informatie over de Kidsrun klik hier.

5 km
Het parcours van de 5 kilometer loopt door het centrum van Haarlem. Vanaf 10 jaar of ouder. Voor meer informatie over de 5 km klik hier.

10 km
Het parcours van de 10 kilometer loopt grotendeels door Haarlem en daarbij nog een kleine lus onder andere langs Elswout en over het prachtige laantje met 7 bruggetjes. Voor meer informatie over de 10 km klik hier.

Halve Marathon
Het parcours van de Halve Marathon loopt door de mooie Haarlemse wijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Voor meer informatie over de Halve Marathon klik hier.

Veiligheid

Politie, verkeersregelaars, de Haarlemse reddingsbrigade en de verzorgingsposten met EHBO dragen zorg voor de veiligheid van uw loopprestatie. De looproute wordt aangegeven door middel van afzetlint, pionnen, km-borden en verkeersregelaars.

EHBO

Naast de basisposten op de Grote Markt en de verzorgingsposten op het parcours heeft de Haarlemse Reddingsbrigade onderweg extra EHBO-posten, 2 EHBO-motoren en 2 EHBO-auto’s die allen met elkaar in verbinding staan. Een veilig gevoel!

 

26 september 2021

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie.

Teva
361 Degrees
SportSupport
SportSupport Loopcircuit
AH Vos
Sport- en Beweegkliniek
Jeugdfonds Sport en Cultuur