GOED DOEL

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Op zondag 29 september 2019 wordt het startschot gegeven voor de 35e editie van de Teva Halve van Haarlem. Een prachtig parcours door de mooie Haarlemse wijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Dit jaar is het Jeugdfonds Sport & Cultuur het goede doel.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar. Als er thuis geen geld is om lid te worden van een sportvereniging, betaalt het Jeugdfonds lesgeld, kleding en eventuele sportattributen tot een maximum bedrag van €225,- per kind per jaar. Dit geld gaat niet naar de ouders of het kind, maar rechtstreeks naar de sportvereniging en de sportwinkel.

Sporten is niet alleen leuk, het is ook belangrijk voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen. Zij doen mee, leren samenwerken en merken waar ze goed in zijn waardoor hun zelfvertrouwen groter wordt en hun concentratievermogen verbetert. Een kind dat lekker in z’n vel zit, is gelukkiger, presteert beter thuis, op school en op straat. Dat gunnen we ieder kind!

Een ander een kans geven, dat is een topprestatie.

Dus help mee en doe een donatie bij je inschrijving!

Los een donatie doen of zelf een sponsoractie opzetten? Graag!

Ga naar de actiepagina en kies Haarlem.
Samen maken we de wereld voor kinderen een beetje mooier.

Meer informatie via de website: Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem

29 september 2019

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie.

SportSupport
Teva
Zorg en Zekerheid
361 Degrees
Vertidesk
SRO
Haarlems Dagblad
Sport- en Beweegkliniek
Jeugdfonds Sport en Cultuur
RSM