INSCHRIJVEN

AFSTANDEN EN OPTIES

Halve Marathon

Het parcours van de Halve Marathon loopt door de mooie Haarlemse wijken en bij Kraantje Lek gaan zij de duinen in richting Zandvoort.
Op de kop van de Zeeweg slaan zij rechtsaf richting Overveen. Via het Brouwerskolkje lopen zij richting Houtmanpad terug naar de Grote Markt.
Deelnemen aan de Halve Marathon kan vanaf 16 jaar of ouder.

INSCHRIJVEN

10 kilometer

Het parcours van de 10 kilometer loopt grotendeels de route van de 5 km, maar gaat voordat zij naar het Houtmanpad gaan eerst nog door de gezellige Haarlemse wijk het Ramplaankwartier. Via het bekende restaurant ’t wapen van Kennemerland of voor de echte Haarlemmers beter bekend als de ‘Stinkende Emmer’ richting Kraantje Lek. Via het Brouwerskolkje lopen zij richting Houtmanpad terug naar de Grote Markt. Deelnemen aan de 10 km kan vanaf 12 jaar of ouder.

INSCHRIJVEN

5 kilometer

Het parcours van de 5 kilometer start vanaf de Grote Markt en gaat via de Zijlstraat richting Overveen. Via het Zandvoorterpad en het Houtmanpad met maar liefst 7 bruggetjes terug naar het centrum van Haarlem. Deelnemen aan de 5 km kan vanaf 10 jaar of ouder.

INSCHRIJVEN

Kabouterloop & KidsRun

Het parcours van de Kabouterloop is een klein rondje van 700 meter door het centrum en is bedoeld voor kinderen tot en met 5 jaar.
De kinderen mogen onder begeleiding van één ouder/verzorger deelnemen. Deze begeleider hoeft zich niet in te schrijven. De Kidsrun is 1,4 km.
De kinderen lopen 2x het rondje van de Kabouterloop. Vanaf 6 tot en met 12 jaar mogen de kids meedoen aan de KidsRun. De kinderen mogen onder begeleider deelnemen, deze begeleider dient zich wel in te schrijven. Beide lopen starten en finishen op de Grote Markt.

INSCHRIJVEN

Bedrijvenloop

Een unieke ervaring om samen met je collega’s mee te doen aan dit gezellige sportieve evenement. Doe met een team mee aan de bedrijvenloop en je geniet van vele extra’s. Zoals een aparte bedrijvenlocatie met eten en drinken, massage en omkleedmogelijkheden.

INSCHRIJVEN

Scholen en groepen

Ook is er de mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Een groep is vanaf 15 personen. Hiervoor vul je een groepsformulier. De formulieren worden alleen in behandeling genomen als deze volledig is ingevuld. Stuur een email naar info@halvevanhaarlem.nl om een inschrijfformulier op te vragen.

MAILEN

Deelnamebedragen inschrijving (individueel)

Voorinschrijving geopend  van 1 mei 2020 tot 21 september 2020 09.00 uur.

  Deelnamebedrag voor-inschrijving Deelnamebedrag na-inschrijving*
 Kabouterloop/KidsRun  € 6,50  € 7,50
5 km € 16,- € 18,-
10 km € 19,- € 21,-
1/2 marathon € 23,- € 25,-

Let op: Na-inschrijving is alleen mogelijk indien er nog vrije startnummers zijn in de gewenste categorie.

BIJ JOUW INSCHRIJVING INBEGREPEN:

 • Unieke medaille – herinnering aan jouw deelname
 • Persoonlijk digitaal magazine – terugblik vol met mooie beelden
 • Verzorging – onderweg en na de finish
 • Tijdsregistratie – verzorgt door Racetimer
 • Kleedgelegenheid en gratis bewaakte tassenafgifte

TE BESTELLEN EXTRA’S

 • Medaltab – een mooi gegraveerd inlegplaatje maakt uw medaille echt uniek! – bij inschrijving € 7,50
 • Opsturen startnummer – bij inschrijving € 3,50
 • Naam op startnummer – bij inschrijving €2,50
 • BibBits – Geen spelden meer nodig! het perfecte startnummer bevestigingssysteem voor € 8,50
 • Running shirt – functioneel 361 degrees loopshirt voor € 20,00

PRAKTISCH

 • Voor-inschrijving geopend t/m maandag 21 september 9.00 uur.
 • Daarna is na-inschrijving mogelijk op zaterdag 26 september 2020 van 10.00 en 14.00 uur op kantoor SportSupport of op zondag 27 september 2020 van 09.00 uur tot 15 min. voor de start bij het Stedelijk Gymnasium Haarlem.
 • Na-inschrijving is alleen mogelijk indien er nog vrije startnummers zijn in de gewenste categorie.
 • Inschrijven is alleen mogelijk via de digitale inschrijfmodule die op deze website staat.
 • De laatste stap in deze inschrijfmodule is de betaling via iDEAL. Je bent dan automatisch verzekerd van een startnummer.
 • Voor individuele inschrijvingen wordt het startnummer niet automatisch toegestuurd. Dit is optioneel bij de inschrijving.
 • LET OP: Ouders/begeleiders/verzorgers die mee willen lopen met hun kinderen (vanaf 6 jaar) dienen zich ook in te schrijven als loper; in verband met de veiligheid is het zonder startnummer niet toegestaan deel te nemen. Voor kinderen tot 6 jaar is één begeleider toegestaan.

TIJDSLIMIET

De Teva Halve van Haarlem is een hardloopevenement met vastgestelde tijdslimieten. Om in de uitslagen te worden opgenomen en deel uit te blijven maken van het deelnemersveld dienen deelnemers op de 5 km binnen 40 minuten de finishlijn te hebben gepasseerd, deelnemers op de 10 km binnen  1 uur en 20 minuten en deelnemers aan de halve marathon moeten uiterlijk binnen 2 uur het 15 km-punt passeren en uiterlijk binnen 2 uur en 45 minuten de finishlijn hebben gepasseerd.

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

Waar gesproken wordt van loper(s), deelnemer(s), vrijwilliger(s) e.d. geldt m/v.

1. De deelnemers verklaren zich bekend met en onderwerpen zich aan de algemene voorwaarden en het reglement.
2. Deelnemers gaan akkoord met het mogelijk gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video, TV, internet e.d. voor promotionele dan wel publicitaire doeleinden van Stichting SportSupport Kennemerland zonder daarvoor vergoeding te claimen. De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken t.b.v. mailings m.b.t. de andere hardloopevenementen van SportSupport. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dit schriftelijk kenbaar maken aan de organisatie van de Halve van Haarlem.
3. Deelnemen aan de Teva Halve van Haarlem is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
4. De deelnemer dient zich er vooraf, al of niet door raadpleging van een arts, van te vergewissen dat zijn gezondheid de voorziene inspanning toelaat. Stichting SportSupport Kennemerland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van welke schade dan ook door bekende of plotseling optredende gezondheidsproblemen van de deelnemer.
5. Stichting SportSupport Kennemerland is op geen enkele manier aansprakelijk voor het zoekraken van kleding en andere persoonlijke eigendommen van deelnemers en begeleiders.
6. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast wordt.
7. Bij afgelasting zal in principe geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan in het volgende kalenderjaar plaats.
8. Inschrijving voor individuele deelname is mogelijk via www.halvevanhaarlem.nl. Betaling geschiedt via IDeal.
9. Inschrijving voor groepen via info@halvevanhaarlem.nl. Betalingen geschiedt via factuur.
10. Inschrijving voor bedrijventeams is mogelijk via www.halvevanhaarlem.nl. Betalingen geschiedt via factuur.
11. Voor deelname aan de 1/2 marathon recratieloop geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.
12. Voor deelname aan de 10 km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.
13. Voor deelname aan de 5 km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 10 jaar.
14. Voor deelname aan de kabouterloop adviseren we een minimum leeftijd van 3 jaar. Er geldt een maximum leeftijd van 6 jaar.
15. Voor deelname aan de kidsrun geldt een maximum leeftijd van 12 jaar.
16. De Teva Halve van Haarlem is een hardloopevenement met vastgestelde tijdslimieten. Om in de uitslagen te worden opgenomen en deel uit te blijven maken van het deelnemersveld dienen deelnemers op de 5 km binnen 40 minuten de finishlijn te hebben gepasseerd, deelnemers op de 10 km binnen  1 uur en 20 minuten en deelnemers aan de halve marathon moeten uiterlijk binnen 2 uur het 15 km-punt passeren en uiterlijk binnen 2 uur en 45 minuten de finishlijn hebben gepasseerd.
17. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en de breedte van het parcours zijn rolstoelen, kinderwagens, meelopende huisdieren en meefietsende begeleiders alleen op verzoek bij de organisatie toegestaan.
18. Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Annulering deelname

19. Restitutie van het deelnamebedrag vanwege annuleren door de deelnemer is in geen enkel geval mogelijk.Het deelnamebedrag van het/de geannuleerde bedrijventeam(s) wordt volledig in rekening gebracht.
20. Doorverkoop of overdracht van startbewijzen is mogelijk; deelnemer dient voor aanvang van het evenement, dit uiterlijk 2 weken van te voren via de e-mail (info@halvevanhaarlem.nl) mede te delen aan de organisatie onder vermelding van naam van de aanvankelijke deelnemer en de persoonsgegevens van de nieuwe deelnemer.
21. Indien de Teva Halve van Haarlem door overmacht op het laatste moment moet worden afgelast, zal geen restitutie van deelnamebedragen plaatsvinden. Deelnemers houden recht op eventueel bestelde T-shirts en andere bestelde goederen.

Teva
361 Degrees
SportSupport
SportSupport Loopcircuit
AH Vos
Sport- en Beweegkliniek
Jeugdfonds Sport en Cultuur