BEDRIJVENLOOP

Bedrijvenloop

Doen jullie dit jaar ook mee met een team collega’s aan de Bedrijvenloop. Het geeft een extra boost om samen met je collega’s je voor te bereiden op dit evenement en dan uiteindelijk samen aan de start te staan van “Haarlems mooiste in de nazomer”.

Wil je met jouw team meedingen naar de winnaarstrofee, dan dienen er minimaal 3 deelnemers van het team dezelfde afstand te lopen. De beste drie deelnemers per team worden geregistreerd voor de uiteindelijke totaaltijd van het team. De beste teams van deze recreatieve bedrijvenloop ontvangen een 361 prijzenpakket, een trofee en natuurlijk de eeuwige roem. Deelnemers van de Bedrijvenloop worden ook geklasseerd in het individuele klassement.

Een team kan uit eigen medewerkers bestaan, maar natuurlijk mogen vrienden/kennissen het team ook versterken.

Naast de hapjes en drankjes die voor jullie klaar staan, is onze fotograaf aanwezig om jullie team te fotograferen. Maar er is meer; professionele masseurs zijn aanwezig, gereserveerde startplaats aan de kop van het startveld, sportief prijzenpakket voor de winnaars, plaatsing van bedrijfslogo op onze website etc. Schrijf jouw team ook in en ga met je collega’s de sportieve strijd aan met maar liefst 100 andere bedrijventeams.

Ook dit jaar bieden we bedrijven, instellingen en organisaties de mogelijkheid om via een aantrekkelijk businesspakket deel te nemen aan de 35e bedrijvenloop van de Teva Halve van Haarlem.

Nieuw: Supporterspakket Teva Halve van Haarlem

Wat is er leuker dan aangemoedigd te worden door je (andere) collega’s,  familie en vrienden én samen met hen jullie prestatie te vieren?

Speciaal voor de supporters hebben wij het supporterspakket. Met dit pakket krijgen jouw supporters toegang tot de unieke bedrijvenloop locatie inclusief twee consumpties per persoon.

Dit pakket is alleen bij de inschrijving van uw teams te bestellen. Aan de deur, op de dag van het evenement, is het niet mogelijk om dit pakket af te nemen. Alleen tijdens het inschrijfproces kunt u dit pakket afnemen, aan de deur van de bedrijvenlocatie is het helaas niet mogelijk om toegang te verkrijgen.

Het supporterpakket kan als eenheid van vijf of een meervoud hiervan worden afgenomen. Kosten zijn € 50,-  per pakket.

Deelnamebedragen

  1e team                 Elk volgende team
     
5 km € 235,- € 210,-
10 km € 285,- € 260 ,-
1/2 marathon € 335,- € 285,-

Bedragen zijn exclusief BTW.
Tijdens het aanmelden worden de bedragen in de module niet aangepast. Dit wordt handmatig aangepast, zodat een juiste factuur gestuurd kan worden.

Businesslocatie

Dit jaar hebben we een prachtige en unieke businesslocatie: de binnentuin bij het gemeentehuis (naast de Gravenzaal). Een van de mooie hofjes die Haarlem rijk is. Kortom: een prachtige locatie direct aan het start en finish terrein.

Voor de start heb je de mogelijkheid om onder het genot van een lekkere kop koffie of thee je  voor te bereiden. Wist je dat een massage voordat je gaat hardlopen heel prettig is? Het massageteam staat tijdens het gehele evenement voor je klaar.

Als iedereen gefinisht is, kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en drankje. Nog even met jouw team op de foto. Zeg nou zelf, hoe vaak sta je in de tuin van de Refter?

Adres
Binnentuin De Refter, gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Ingang links, naast het bordes

Een unieke ervaring met vele extra’s:

 • Unieke businesslocatie aan de Grote Markt (start/finishlocatie) met diverse voorzieningen; catering, bar, toiletten, massagemogelijkheid
 • Startnummers voor halve marathon, 10 km of 5 km. Elk team bestaat uit maximaal 5 deelnemers
 • Een uniek Teva Halve van Haarlem 361º- runningshirt voor elke deelnemer
 • Digitale teamfoto
 • Herinneringsmedaille voor elke deelnemer
 • Herinneringstrofee en 361º prijzenpakket voor de winnende teams
 • Gereserveerde startplaats aan de kop van het startveld
 • Plaatsing van uw bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam op de Teva Halve van Haarlem website (indien digitaal aangeleverd)
 • Omroepen van uw bedrijfsnaam door speaker op de Grote Markt
 • Publicatie uitslagen op internet
 • Extra sportdrank en fruitbar in ontvangstruimte
 • Mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken met tal van overige bedrijven
 • Bedrijventeams krijgen de startnummers en deelnamebescheiden uitgereikt op de businesslocatie
 • Veel goodwill bij duizenden lopers en toeschouwers!
 • *  Het logo, als jpg-bestand, kunt u mailen naar info@halvevanhaarlem.nl, zodra wij het logo logo binnen hebben, wordt het direct op de site geplaatst.

27 september 2020

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie.

Teva
361 Degrees
SportSupport
SportSupport Loopcircuit
Restaurant de Wandelaar
't wapen van Kennemerland
zwaantje
't wapen Bloemendaal
5BF
Bregje
Hemelse pannenkoek
Sport- en Beweegkliniek
Jeugdfonds Sport en Cultuur