CONTACT

SportSupport

De Vitaminstore Halve van Haarlem wordt georganiseerd door SportSupport, het aanspreekpunt voor de sport in Haarlem en omgeving.

SportSupport: 
Generaal Spoorlaan 2a
2025 NB Haarlem
Tel: 023-5260302

Routebeschrijving SportSupport

Per auto:

Vanuit de richting van de Velsertunnel: Afslag Haarlem-Noord (A208) – Eerste afslag in Haarlem t.h.v. jeugdherberg Stayokay (Jan Gijzenkade) LINKSAF – Vijfde zijstraat LINKS is de Generaal Spoorlaan, het pand bevindt zich dan direct aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Heemstede: Delftlaan/Westelijke Randweg (N208) volgen – Laatste afslag in Haarlem t.h.v. jeugdherberg Stayokay (Jan Gijzenkade) RECHTSAF – Vijfde zijstraat LINKS is de Generaal Spoorlaan, het pand bevindt zich dan direct aan uw linkerhand.

Per openbaar vervoer:

Vanaf station Haarlem buslijn 2 richting Haarlem-Noord/Kennemer Gasthuis locatie Noord – Uitstappen halte Victor van Vrieslandlaan – Teruglopen naar de Jan Gijzenkade, linksaf de Jan Gijzenkade volgen en de 4e straat links is de Generaal Spoorlaan.

Vanaf station Haarlem buslijn 3 richting Haarlem-Noord/Kennemer Gasthuis locatie Noord – Uitstappen halte Eksterlaan – Rijksstraatweg oversteken en de straat links naast het winkelcentrum in – Links voor u ligt dan de Generaal Spoorlaan, Sportsupport bevindt zich dan aan het eind van de straat.

Vitaminstore
361 Degrees
Sportsupport
Infopuntzorg.nl
Zorg en Zekerheid
Haarlem
Haarlem Marketing
Jeugdfonds Sport en Cultuur
RSM
Run2Day
SRO
Haarlems Dagblad
Sport- en Beweegkliniek